Fritt könshår för alla..

Fritt fram för könshåret.

 

Det sitter 4 personer och äter sin lunch i matsalen, en av de dem slänger med sitt långa svarta hår, men ingen uppmärksammar eller ens tänker på det, alla fortsätter att äta i lugn och ro.

Plötsligt när en tjej lyfter armen för att klia sig i huvudet vid bordet bredvid, Och flashar upp sin vildvuxna djungel till armhåla. De fyra personerna börjar då kippa efter andan, startar en vild diskussion om hur de ska överfalla kvinnan och raka hennes armhålor.  Dom lägger ner sina bestick för aptiten försvann helt efter den där ruggiga synen.

 

Varför är då detta den vanligaste reaktionen hos människor på en simpel liten armhåla? Jag ska inte hålla under bordet att även jag äklas av håriga armhålor, ryggar, rumpor och allt vad det kan vara, men jag har ingen aning om varför egentligen. 

Alla måste själva få bestämma om de vill fjutta av håret eller odla.

I exemplet ovan är det större risk att få det långa svarta håret i sitt krubb en att få ett armhålehår i maten, eftersom huvudet rör sig och det gör i stort sätt inte en armhåla.

Hur många sätt finns det inte att ta bort hår på, det är laser hit, vaxning dit, en rakhyvel här, starka medel där.  Håret växer på specifika områden för att det finns något att skydda.

Inte för att äckla dig som sitter och äter och hulkar för en buchig armhåla.

 

Det var inte länge sedan män skulle vara ”håriga” och kvinnor helt okönshåriga. Nu ska även män vara slätt rakade. Men hur kommer det sig att detta ändrades? Kommer könshåret att återvinna sin respekt och bli ett mode? Bara något år sedan det var populärt med fittperuker och mönstrade köns rakningar. Så vad är det just med könshår som är så äckligt?

Det kan du bara fråga dig själv.

Det är i alla fall något att fundera över, Varför är inte huvudhår och ansiktshår äkligt?

Det återstår bara en enda sak att säga.

FRITT FRAM FÖR KÖNSHÅR.

 

Av: Kimberly Lundin 2009

Hv07b


Kommentarer
Postat av: yasmine modell & blivande mamma

allt bra? kram

2009-11-21 @ 21:55:12
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Jessica

hahaha du jag använder typ tusen miljoner olika hårvårdsprodukter dagligen allt från spraybalsam till anti-frizz medel och piggsvinsborste. det enda som funkar på mitt hår är en omfärgning eller en dusch med en halv flaska balsam ;Dhär är de dunderbra. hoppas de samma med dig :)

2009-11-24 @ 12:10:49
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: yasmine modell & blivande mamma

härligt, låter super. tack.... kraam

2009-11-24 @ 15:22:58
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: L i s a -Mitt liv skrivet i bokstäver och ord-

Fin blogg!

Hur gammal är du?:D

2009-11-24 @ 22:39:32
URL: http://lisaavasjos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0